Ела, виж и почувствай фантастичната вселена на Destiny с Google Maps и Destiny Planet View (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Ако всичко изречено, показано и преживяно по време на бета тестовете на играта не е достатъчно, за да накара абсолютно всеки, който поне малко се вълнува от гейминг и притежава Xbox 360, PS4 или техните next-gen наследници, да поиска да притежава копие от Destiny, вероятно последната инициатива от маркетинговата стратегия в подкрепа на заглавието преди рилийза му на 9 септември 2014 година ще изпълни докрай това задание.

Защото точно седмица преди тази дата светът на Destiny се превърна в "реалност", материализирайки се в Google Maps, за да може да бъде почувстван като не по-малко действителен от пустинята Найроби, гората от киборг дървета в Сингапур Cloud Forest или сибирските степи от някой, който "обикаля" из тези места, без да напуска фотьойла в хола на градския си апартамент чрез функцията Street View.

Destiny Planet View е създадена от Bungie чрез технологията на Google и е достъпна в браузър базирана версия. Веднъж озовали се в света на играта, можете да обходите и разгледате в панорамна перспектива ключовите локации на Марс, Венера и Луната, както и да придобиете още по-ясна представа за определени обекти и персонажи, с които ще се срещнете и ще си взаимодействате в момента, в който Destiny създаде своята директория на домашната ви система.

Доказвайки, че все още има в какво да са пионери, от Bungie изтъкват факта, че осъществяването на проекта Destiny Planet View е първият случай, когато светът на видеоигра е картографиран от Google в популярното и единствено по рода си приложение на интернет гиганта.

Изгасете осветлението в стаята, усилете звука (защото има какво да чуете), настанете се удобно и изберете отправната си точка – повърхността на Луната или някоя от гореспоменатите планети – в едно пътуване, което няма да искате да свършва…


Сподели.