Destiny - Become Legend (Live Action Launch Trailer PS4/Xbox One)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Шутър от първо лице, екшън ролева игра Разработва: Bungie Издава: Activision Платформи: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014

Режисьорът на Oblivion и Tron: Legacy Джоузеф Козински показва една по-различна страна от Destiny на Bungie под формата на късометражен игрален филм, изпълняващ ролята на официален launch трейлър на играта, която все повече се очертава като третия милиардер в ордена на Activision, допълващ компанията на блокбъстърите Call of Duty и Skylanders.

Откровено забавен в своя замисъл и реализация, Become Legend следва малък екип от Guiardians, които пътуват из Слънчевата система, за да бъдат там, където е необходимо да бъде приложена груба сила за "добра кауза" – тази на хората. Подобаващо предвид постоянното им отсъствие от родната Земя, по време на техните рейдове звучи Immigrant Song на Led Zeppelin, при това звучи напълно на мястото си, въпреки че парчето, произлизащо от албума Led Zeppelin III, излезе през 1970 година, а действието в Destiny се развива някъде през XXVIII век – около 700 години напред в бъдещето, след преживян от шепа човешки същества апокалипсис.

90-секунда версия на това видео ще дебютира в телевизионен ефир по време на паузата в мача между носителите на Super Bowl 2014 Seattle Seahawks и the Green Bay Packers – първият от новия сезон на NFL - в ефира на NBC. Победата на Seattle Seahawks, които разгромиха през август на техния собствен терен, изглежда сигурна. Така както прогнозата на анализаторите, че Destiny ще продаде 15 милиона копия до края на 2014 година, излизайки на 9 септември, има висок кредит на доверие, който се повдига дори още повече в последния момент от този трейлър.


Сподели.