Activision обяви Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze

Pinterest LinkedIn +

Activision ще издаде още една игра, базирана на култовия Ninja Turtles бранд, озаглавена Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze. Тя се разработва от студиото WayForward, най-известно със заглавия като Contra 4, BloodRayne: Betrayal, поредицата Shantae и A Boy and His Blob, и ще излезе за Xbox 360, PS3 и 3DS по-късно тази година.

Danger of the Ooze представлява side-scrolling екшън адвенчър игра, сюжетно свързана с телевизионната поредица на Nickelodeon, вмествайки се хронологически между събитията от втори и трети сезон. Художественият стил на играта също е инспириран от 3D визията на ТВ шоуто, а в геймплейно отношение акцентът пада върху опцията за свободно превключване между четирите костенурки-нинджа, така че играчът да може да използва уникалните skill-сетове на всеки персонаж тогава, когато му потрябват.

Действието се развива в Ню Йорк и в алтернативния свят Dimension X, а подходът към него е нелинеен, така че играчите да имат свободата да импровизират с последователността.

Сподели.