Ghost от Destiny си взима леден душ в ALS Ice Bucket Challenge

Pinterest LinkedIn +

На 21 август Ghost от Destiny бе предизвикан от двама войници на Warframe да участва в предизвикателството с ледената кофа - ALS Ice Bucket Challenge - чрез което се популяризира болестта на Лу Гериг (амиотрофична латерална склероза) и генерират средства за организацията, която работи за каузите, свързани с проучването и лечението й. От името на Ghost създателите на Destiny - Bungie - приеха хвърлената ръкавица и "изкъпаха" левитиращият изкуствен интелект, който има достъп до Golden Age технологията и изпълнява ролята на спътник на главния герой в играта, във видеото That Bucket Came From the Moon (Тази кофа дойде от Луната). От своя страна Bungie номинира Джоел от The Last of Us, Джонатан Айрънс (Кевин Спейси) от Call of Duty: Advanced Warfare и Джордж Лукас. Също така компания обяви, че ще предостави на ALS Association 20% от приходите, които генерира през Bungie Store до 9 септември 2014 година.

На 21 август двама войници на Warframe хвърлиха ръкавицата на Ghost от Destiny, отправяйки покана за участие в предизвикателството с ледената кофа ALS Ice Bucket Challenge, чрез което се популяризира болестта на Лу Гериг (амиотрофична латерална склероза) и се събират средства за организация, ангажирана с проучването и лечението й. 

От името на Ghost създателите на Destiny - Bungie - приеха поканата и "изкъпаха" левитиращия изкуствен интелект, който има достъп до Golden Age технологията и изпълнява ролята на спътник на главния герой в играта. Видеото от събитието е озаглавено That Bucket Came From the Moon (Тази кофа дойде от Луната).

От своя страна Bungie номинира Джоел от The Last of Us, Джонатан Айрънс (Кевин Спейси) от Call of Duty: Advanced Warfare и Джордж Лукас. Също така компанията обяви, че ще предостави на ALS Association 20% от приходите, които генерира през Bungie Store до 9 септември 2014 година.


Сподели.