Bulgaria PHP Conference 2019 ще посрещне 35 топ PHP експерти от цял свят

Pinterest LinkedIn +

Bulgaria PHP Conference отново отваря врати, за да посрещне 35 от най-добрите световни експерти по PHP като гост-лектори. Събитието ще се състои на датите 8, 9 и 10 ноември в зала 3 на НДК.

В събитието са включени 1 ден с уъркшопи и 2 конферентни дни, 3 отделни паралелни трака с лекции, сред които всеки ще може да избере лекцията, която му е най-интересна, ще има също и множество награди, осигурени от спонсорите, както и коктейл парти с кетъринг от най-висок клас.

Някои от лекторите-експерти ще бъдат Кал Еванс, Пол Джоунс, Анна Филина, Марко Пивета, Ян Литман, Джеймс Титкъмб и много други!

Програмата на Bulgaria PHP Conference 2019 е структурирана по комфортен за посетителите начин. Ден първи е посветен изцяло на 4 различни практически уъркшопа. В ден 2 и 3 следват сесии с лекции на разнообразни теми, обхващащи почти всички аспекти от PHP програмирането, някои от които – Databases, Techniques, Programming Principles, Frameworks, Security, Standards, Databases, Front-end, APIs и др. Всяка лекция ще се състои в една от трите предвидени за събитието зали, за да могат участниците сами да преценят към коя биха искали да се присъединят, спрямо своите лични интереси.

В програмата са предвидени и регулярни почивки за кафе и обяд, за разтоварване, приятелски разговори и завързване на нови ценни контакти сред българската PHP общност.

Остават броени дни, не пропускайте да закупите своя билет за Bulgaria PHP Conference 2019! А за всички останали, които са възпрепятствани да посетят събитието, конференцията ще бъде излъчвана на живо на официалния сайт bgphp.org.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.