Ново забавно предаване по bTV: в куиз шоуто "Кой да знае?" ще се състезават два отбора

Pinterest LinkedIn +

Медията разширява портфолиото на забавните и образователни предавания през новата година

Два дни преди последното издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис" bTV обяви, че подготвя ново развлекателно предаване. Телевизията е придобила правата за излъчване на забавния формат "Кой да знае?" ("Who knew?") на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение "Fremantle". "С тази стъпка медията разширява портфолиото си от развлекателни предавания, които съчетават в себе си забавление и знания и събират пред екрана цялото семейство" - съобщават от медията. 

"Кой да знае?" е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в праймтайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми.

Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.

„Кой да знае?“ е най-новата продукция, която скоро ще зарадва зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание и да утвърди мястото на игрите за знания с награден фонд в своя телевизионен ефир.

Дали новото предаване ще заеме мястото на отпадналото "Шоу на Николаос Цитиридис", чието последно емоционално издание ще бъде излъчено тази вечер, предстои да разберем!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.