Цветана Манева, Юлиан Вергов и Боряна Братоева бяха последните гости на Цитиридис, bTV благодари на водещия

Pinterest LinkedIn +

Интервю с Цветана Манева, среща с Юлиан Вергов и Боряна Братоева, много усмивки и забавление в последното “Шоу на Николаос Цитиридис“ на 1 декември от 22:00 ч. по bTV

След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода този петък (1 декември) от 22:00 ч. bTV излъчи последния епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Той беше с продължителност час и половина и представи някои от най-добрите и вълнуващи моменти, интересни гости, забавни роли и образи, видеа и изненади в историята на шоуто.

В последното издание на предаването в студиото влезе първият гост, с когото стартира шоуто през 2020 г. – актьорът Юлиан Вергов. С интересен разказ за началото на връзката си с Цитиридис се включи и актрисата Боряна Братоева. В епизода беше излъчено и емоционално видеоинтервю с голямата актриса Цветана Манева.
Миналия петък водещият Николаос вече обеща на зрителите да си кажат „довиждане“ както подобава – с много смях и добро настроение, добавяйки с вълнение: „има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност!“.

bTV Media Group също благодари на Николаос Цитиридис за съвместната работа и му пожелава много успехи в бъдещите професионални и творчески предизвикателства. Програмното решение, касаещо шоуто, е свързано с амбицията на медията да предложи обновена програма през новата година, уточниха от bTV.

Снимка: Олег Попов
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.