bTV: Настояваме снимките на "Седем часа разлика" да бъдат възобновени

Pinterest LinkedIn +

Няколко часа след заявеното официално становище от страна на "Глобал филмс" във връзка с бъдещето на хитовия сериен филм "Седем часа разлика", с такова излезе и bTV.

Според bTV Media Group, които са съпродуценти на сагата, "едностранното решение на "Глобал филмс" да спре снимачния процес противоречи на договорните отношения между страните. bTV не приема решението на "Глобал филмс" и настоява продукцията да продължи".

"Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от киноиндустрията в своите проекти.

Излъчването на третия поред български сериал, продуциран от bTV - "Седем часа разлика", е залегнало в стратегията на телевизията за следващите 2 години и в този смисъл очакваме "Глобал филмс", съгласно договора с bTV, незабавно да подновят работата по продукцията на сериала", се казва още в официалното изявление на bTV до медиите.

Виж официално становище на Global Films по темата тук>>

Сподели.