Секс, лъжи и музика! Юлиан Вергов, Диляна Попова, Карла Рахал и Георги Кадурин в новия сериал на bTV

Pinterest LinkedIn +

"Секс, лъжи и музика" е името на новия български сериал, който стартира тази есен в ефира на bTV. Поредицата, зад която седи екипът, създал "Стъклен дом", е в жанра музикална романтична драма и е вдъхновена от живота на младите хора в България.

Историята в "Секс, лъжи и музика" проследява ежедневието на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства в преследването на своята музикална мечта.

Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители, които ще завладеят ефира на bTV тази есен.

Георги Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия. Под неговото ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиан Вергов.

В главните герои в "Секс, лъжи и музика" ще се превъплътят непознати за публиката тийнейджъри. Освен с актьорската си игра, те ще впечатлят зрителите и с дарбата си на певци.

"'Секс, лъжи и музика' е един от най-смелите проекти на bTV в сферата на модерното телевизионно кино. Заедно с екипа на 'Камера' се впускаме в абсолютно новаторски жанр и за първи път у нас телевизионен кинопроект ще получи живот и извън ефира на bTV.

Поемаме още едно предизвикателство - да дадем шанс на абсолютно неопитни, но много талантливи тийнейджъри да се изявят с главни роли в продукцията. Вярвам, че младите хора у нас имат огромен талант за сценична кариера, който само трябва да бъде открит и насърчен", коментира Апостол Пенчев, Член на УС и Директор "Телевизионни програми", bTV Media Group.

Главни режисьори в сериала са Димитър Гочев и Зоран Петровски, а сценаристите са Теодора Василева и Георги Иванов.

Сподели.