Браян Адамс направи фотосесия на момичетата от Т.А.Т.У.

Pinterest LinkedIn +

Канадският китарист и певец Брайън Адамс (Bryan Adams), който е и запален любител фотограф, е направил фотосесия на чаровните момичета от Т.А.Т.У., научили са издателите им за България "Вирджиния Рекърдс"/"Юнивърсъл Мюзик".

Канадският китарист и певец Браян Адамс (Bryan Adams), който е и запален любител фотограф, е направил фотосесия на чаровните момичета от Т.А.Т.У., научили са издателите им за България "Вирджиния Рекърдс"/"Юнивърсъл Мюзик".

Снимките са направени в личния апартамент на певеца в Париж, който той наскоро е закупил.
 
В интервю Юлия споделя, че в ролята си на фотограф Брайън Адамс е "изненадващо голям професионалист. Фотосесията беше полумръсна, полудрипава. Беше негова идея. Мисля, че от всички, които са ни снимали, той е най-добрият. По време на снимките се смяхме много. Пяхме, танцувахме, скачахме, крещяхме".
 
Певецът признава, че обожава да застава зад обектива. През 2002 г. той снима кралица Елизабет ІІ по случай златния ù юбилей. Неговата снимка впоследствие става пощенска марка. Обложката към последния му албум "Room Service" e изцяло с негови фотографии; има издаден фотоалбум със снимки на канадки, озаглавен "Made in Canada".
 
Снимките на момичетата от Т.А.Т.У.  са направени специално за новия албум на руския дует "Dangerous and Moving". В България "Вирджиния Рекърдс"/"Юнивърсъл Мюзик" издаде специалната версия на руски език "Люди инвалиды".
 
Юлия и Лена Сн. Брайън Адамс
Сподели.