Броени дни до концерт-спектакъла "Любимите песни"

Pinterest LinkedIn +

Остават броени дни до концерт-спектакъла "Любимите песни", който ще събере на една сцена във Варна част от най-добрите български изпълнители. Това се случва за първи път от много години насам, а интересът към събитието показва, че нуждата от качествена българската музика става все по-голяма.

Концерт-спектакълът е на 30 ноември 2018 и в програмата му са включени любими
български естрадни и популярни песни. На сцената в ДКС Варна ще се качат Веселин Маринов, Силвия Кацарова, "Трамвай №5", Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Тоника СВ с Ваня  Костова, група "Трик" с емблематичния Етиен Леви, "момчето, което говори с морето" Панайот Панайотов и Нели Рангелова, която преди дни отпразнува своите 40 години на сцена.

Водещ на над 3-часовата програма ще бъде друг любимец на публиката – Георги Мамалев, който също ще изпее няколко от любимите хитове на "НЛО", а над 60 танцьори от танцова школа "Електра" ще се погрижат концертът да се превърне в истински спектакъл.

"Такива мащабни концерти вече почти няма или са рядкост. А в такъв концерт като "Любимите песни", който предстои във Варна на 30 ноември 2018, не си спомням откога не съм имал късмета да участвам" – казва Веселин Маринов.

Всички останали изпълнители също споделят вълнението от срещата си с варненската публика, която определят като "интелигентна, топла и възторжена","взискателна и сърдечна" и "прекрасна".

Затова не бива да пропускате концерт-спектакъла "Любимите песни", от чиято сцена ще прозвучи музиката на няколко поколения артисти, оставили трайна следа в българската поп култура. Организаторите обещават, че публиката ще си припомни заедно със звездите на българската естрада колко е важна хармонията между качествена музика, текст и аранжимент.

Билетите вече са на привършване, като прогнозите на организаторите са, че ще бъдат изчерпани преди датата на концерта. Все още може да вземете своите от касите на EasyPay, онлайн на EpayGO или на касата на Двореца на културата и спорта във Варна. След концерта забавата ще продължи в клуб "Vintage". BALCANTON парти с DJ SKILL ще забавлява до малките часове на първи декември феновете на вечните хитове и ретро музиката. Част от изпълнителите в концерта също са потвърдили присъствието си.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.