"Godsmack" обявиха новата дата на концерта си в България

Pinterest LinkedIn +

Днес бяха обявени новите дати от европейското турне на "Godsmack", което се отложи заради трагедията в семейството на китариста Тони Ромбола.

Дългоочакваното първо гостуване на рок бандата в София ще бъде на 30 март 2019 г. Мястото на концерта е "Арена Армеец".

Всички билети, закупени до момента, ще важат за новата дата, без да е нужно презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи до 30 ноември, петък, от мястото на закупуване.

Билети за концерта все още могат да се закупят от мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис", Български пощи. Цените на терен са 70 лева, а за седящите места – 80 и 90 лева.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.