"Godsmack" пристигат в София през ноември

Pinterest LinkedIn +

"Godsmack", които са носители на наградата "Artist’s of the Year" на "Billboard Music Awards" през 2001 и 4 пъти са номинирани за наградите "Грами", идват с всичките си хитове в София през ноември. 

Групата от Бостън включи и България в турнето си по повод най-новия албум "When Legends Rise", по който работиха през цялата 2017 г. Самостоятелното шоу на щатската рок банда ще бъде в зала "Арена Армеец" на 27 ноември 2018 г.

Новият дългосвирещ проект на "Godsmack" се появи 4 години след предишния им албум "1000 hp" и представя стремежа на бандата да завладее още по-мащабни музикални територии.

"За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит. Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим. Готови сме за работа", споделя за албума и турнето вокалът Съли Ерна (Sully Erna).

"Godsmack" отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест и привилегия да организираме първия им концерт в София. Освен песни от най-новия албум феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега", разказва Алекси Калев от "Bulgarian Live Music".

Билетите ще бъдет в продажба от утре, 22 май (вторник) в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Първите 200 билета на терен са на промоционална цена от 60 лева. След това цените на терен ще са 70 лева, а седящите са на цени от 80 и 90 лева.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.