Концертът на "Godsmack" в София се отлага заради нещастен случай в групата

Pinterest LinkedIn +

Европейското турне на "Godsmack" се отлага заради скръбта на китариста Тони Ромбола, който загуби сина си.

В официално изявление Съли Ерна споделя становище на групата, касаещо последните събития: 
"С най-голямо съжаление от името на нашия китарист Тони и жена му Сю пиша лично това съобщение до всички наши фенове по света, за да ви кажа, че Тони и семейството му преживяват загуба, която никой родител не заслужава. Синът на Тони и Сю – Джо Фей – почина неочаквано миналата седмица на ранната възраст от 34 години. Той беше един от най-добрите и мили хора, които някога съм срещал.

И най-важното – Джо беше фен, както всички вас. Той буквално преживяваше успехите на "Godsmack" чрез баща си. Винаги беше много развълнуван и горд да бъде около нас и ще ни липсва дълбоко.

Докато още чакаме повече информация за случилото се, най-учтиво ви молим да уважите личното пространство на Тони и семейството му. Оценяваме търпението ви, молитвите и подкрепата в този момент. Обещавам ви, че ще се завърнем по-големи и по-силни в началото на 2019-та и ще свирим на всички планирани концерти в Европа и по света. Бъдете готови!"

Европейското турне на "Godsmack" трябваше да започне от Стокхолм на 29 октомври и да завърши в София на 27 ноември 2018 г. Цялото турне сега се измества за началото на 2019 година, а детайлите ще бъдат съобщени съвсем скоро.

"От името на Bulgarian Live Music искаме да изкажем дълбоките си съболезнования за тази ужасна трагедия. В момента работим по новата дата за следващата година и съвсем скоро ще обявим кога групата ще направи шоуто си в София. Билетите, закупени до момента, ще важат за новата дата и без да е нужно презаверяване. След обявяването на новата дата всички, които нямат възможност да присъстват, ще могат да върнат своите билети", споделя Алекси Калев.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.