Бритни Спиърс тръгва на лятно турне в Европа и САЩ

Pinterest LinkedIn +

Бритни Спиърс съобщи в официалния си сайт, че планира лятно турне с популярното си шоу "Piece of Me", което до момента певицата е представила 249 пъти в Лас Вегас. Обиколката ще започне на 12 юли в САЩ, където изпълнителката на "Slumber Party" ще направи общо 11 представления.

От 4 до 24 август 36-годишната поп звезда ще бъде в Европа. Сред градовете, които ще посети, са Лондон, Берлин, Манчестър, Дъблин и Осло. "Толкова съм развълнувана да обявя, че стартираме турнето "Piece of Me" в избрани градове в Северна Америка, Европа и Обединеното кралство. Ще се видим това лято!" − написа Спиърс в профила си в Инстаграм.

Турнето на Бритни Спиърс ще представи много от емблематичните за нея песни като "Baby One More Time", "Oops!... I Did It Again" и "Toxic". Шоу ефектите, сценичните костюми и изпълненията обещават да зарадват феновете ù от всички възрасти.


Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.