Бритни Спиърс тръгва на лятно турне в Европа и САЩ

Pinterest LinkedIn +

Бритни Спиърс съобщи в официалния си сайт, че планира лятно турне с популярното си шоу "Piece of Me", което до момента певицата е представила 249 пъти в Лас Вегас. Обиколката ще започне на 12 юли в САЩ, където изпълнителката на "Slumber Party" ще направи общо 11 представления.

От 4 до 24 август 36-годишната поп звезда ще бъде в Европа. Сред градовете, които ще посети, са Лондон, Берлин, Манчестър, Дъблин и Осло. "Толкова съм развълнувана да обявя, че стартираме турнето "Piece of Me" в избрани градове в Северна Америка, Европа и Обединеното кралство. Ще се видим това лято!" − написа Спиърс в профила си в Инстаграм.

Турнето на Бритни Спиърс ще представи много от емблематичните за нея песни като "Baby One More Time", "Oops!... I Did It Again" и "Toxic". Шоу ефектите, сценичните костюми и изпълненията обещават да зарадват феновете ù от всички възрасти.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.