"Бременни мъже" шокираха публиката на модно ревю в Лондон

Pinterest LinkedIn +

Едно от ревютата по време на Седмицата на модата в Лондон тази година ще остане в историята на бранша. В понеделник в столицата на кралството по модния подиум се разходиха "бременни" мъже, за да представят най-новото от китайския дизайнер Ксандър Джоу (Xander Zhou), съобщава "Foxnews".

Модел на Ксандър Чжоу

Мъжките модели в шоуто на Чжоу впечатлиха с изпъкнали изкуствени кореми, които привлякоха вниманието много повече от дрехите. Манекените, чиито кореми не бяха разголени, подчертаваха обема си с ръце, а посланието, което това представление отправя, беше вербализирано чрез надписа "New World Baby" на бяла тениска, облечена от един от моделите.

Мъжки модел на Чжоу

По-късно Чжоу обясни странната си идея в Инстаграм: "Ние, от (компанията) "Supernatural, Extraterrestrial & Co.", сме готови да приветстваме бъдещето на мъжката бременност".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.