"Brass Against" местят концерта си в София

Pinterest LinkedIn +

Концертът на "Brass Against" се мести на нова локация – клуб "Terminal 1" в София. Промяната на мястото се налага поради промяна в техническите изисквания на артистите, но въпреки това организаторите от "A to JazZ" обещават едно впечатляващо шоу, подарено от взривяващия брас бенд. Събитието започва в 22:00 часа, когато на сцената заедно с групата ще се качи и вокалистката Liza Colby.

Четири месеца след първото си шоу в България бандата, позната с кавъри на легендарните "Rage Against the Machine", се завръща у нас. Този път заедно с нея ще видим друг неповторим вокал - уникалната Liza Colby, определяна от мнозина като кралица на рокендрола. Впечатляващият ѝ глас звучи в последния кавър на песента "Figure it Out", който излезе преди броени дни и вече има над 30 000 гледания. Феновете на бенда определят Liza като перфектния избор за кавър на групата "Royal Blood", а според други тепърва ще чуем възхитителния ѝ глас в предстоящите проекти на "Brass Against".

Нюйоркският колектив, който не се страхува да експериментира, ще изпълни най-емблематичните парчета на "Tool", "Audioslave", "Black Sabbath"@ и много други под звуците на китара, саксофон, барабани, тромпет и туба.

На 22 юни в клуб "Терминал 1" бендът ще бъде в следния състав: Liza Colbyb (вокал), Andrew Gutauskas (баритон саксофон), Brad Hammonds (китара), Darius Christian (вокали/тромбон), Mazz Swift (вокали/цигулка), Mariel Bildsten (тромбон), Wayne Tucker и Oskar Stenmark (тромпет), Kenneth Bentley (туба) и Nathan Bell (барабани).

Закупените билети за лятно кино "Орфей" в Пловдив ще важат без презаверка. Всички, които желаят, могат да върнат билетите си, като се свържат с Eventim на имейл [email protected]. Крайният срок за връщане на билетите е 5 юли (петък), 2019. Цената на билетите остава без промяна, като те не осигуряват седящо място.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.