Брайс Мензис детронира Рики Джонсън на Red Bull Frozen Rush 2015

Pinterest LinkedIn +

Red Bull Frozen Rush се завърна триумфално на 9 януари 2015 година. Това автомобилно състезание върху снежнобяла настилка отново се оказа изключително драматично и вълнуващо. Но как се подготвят участниците за ниските зимни температури и тежките условия? За някои екипировката е от най-голямо значение, за други е важно просто да останат фокусирани върху случващото се на снежните писти. В крайна сметка победител в надпреварата се оказа Брайс Мензис, който успя да детронира шампиона от 2014 година Рики Джонсън.

Red Bull Frozen Rush се завърна триумфално на 9 януари 2015 година. Това автомобилно състезание върху снежнобяла настилка отново се оказа изключително драматично и вълнуващо.

Но как се подготвят участниците за ниските зимни температури и тежките условия? За някои екипировката е от най-голямо значение, за други е важно просто да останат фокусирани върху случващото се на снежните писти.

В крайна сметка победител в надпреварата се оказа Брайс Мензис, който успя да детронира шампиона от 2014 година Рики Джонсън.


Сподели.