Miles Above: Най-доброто от Red Bull Air Force за 2014 година

Pinterest LinkedIn +

"Нормалните хора мислят, че ние просто скачаме от самолет и крещим "юхуууу", но всъщност ние правим това нещо на друго професионално ниво", казва самият Майлс Дайшър - легенда на BASE скоковете. Заедно с целия екип на Red Bull Air Force той кръстоса доста небеса и през 2014 година. Подвизите му, запечатани на лента, са с емблема "Не правете това у дома си". Видео сериите Miles Above показаха много от скоковете на Майлс и компания. Време е да видите най-доброто от Red Bull Air Force за 2014 година.

"Нормалните хора мислят, че ние просто скачаме от самолет и крещим "юхуууу", но всъщност ние правим това нещо на друго професионално ниво", казва самият Майлс Дайшър - легенда на BASE скоковете.

Заедно с целия екип на Red Bull Air Force той кръстоса доста небеса и през 2014 година. Подвизите му, запечатани на лента, са с емблема "Не правете това у дома си".

Видео сериите Miles Above показаха много от скоковете на Майлс и компания. Време е да видите най-доброто от Red Bull Air Force за 2014 година.


Сподели.