"Boyzone" и Ед Шийрън пишат заедно най-новата песен на групата

Pinterest LinkedIn +

Ирландската момчешка банда "Boyzone" представи водещия сингъл "Because" от последния си албум "Thank You & Goodnight". Британският изпълнител Ед Шийрън, който е дългогодишен приятел на един от изпълнителите в групата – Ронан Кийтинг, е съавтор на парчето.

Продуцирана от Джон Шанкс ("Take That", "Westlife"), "Because" е прочувствена и драматична песен, която представя "Boyzone" в най-добрата им светлина. Видеото към сингъла е режисирано от Майк Балдуин ("The Vamps", "Olly Murs") и комбинира сцени от изпълнения на Ронан, Кийт, Майкъл и Шейн.

В последния си проект "Boyzone" си партнират не само с Ед Шийрън, а и с още един специален гост в лицето на Гари Барлоу за песента "Love". Продуценти на албума са още и Тоби Скот от "Xenomania", както и младите шведски майстори на хитове "Goldfingers" и Стийв Соломан ("James Arthur", "Jason Mraz").

Припомняме, че през април членовете на популярната в близкото минало бой банда обявиха, че се разделят след 25 години заедно на сцената. Последният албум, който ще сложи край на съвместната кариера на музикантите, е посветен и на починалия им колега Стивън Гейтли.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.