Кукла с разбито сърце е главен герой в новия клип на Ед Шийрън

Pinterest LinkedIn +

Ед Шийрън представи официалното видео към последния си сингъл "Happier". Песента е част от третия студиен албум на певеца "Divide", който вече е с над 14 милиона продажби.

Видеото е заснето на фона на Ню Йорк, а негов режисьор е Емил Нава, известен със съвместните си проекти с Риана и Еминем. Главно действащо лице в клипа е куклата, приличаща на Ед, позната от нашумялото през 2014 г парче "Sing".  В "Happier" куклата лекува разбитото си сърце в барове, страдайки за доскорошната си половинка.

Шийрън наскоро бе обявен за най-продавания артист в света за 2017 година. Песента му "Happier" има над 400 милиона слушания и стана 8 пъти платинена и 5 пъти златна.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.