"Boney M." издават нова компилация със златни хитове

Pinterest LinkedIn +

Изисква се много специален талант и магнетично присъствие, за да останеш в съзнанието на хората в продължение на десетилетия и музиката ти да не спира да вълнува феновете по цял свят. "Boney M." и Франк Фариан (Frank Farian) притежават и двете - 50 години след началото на кариерата им съвременните млади хора все още танцуват на техните песни в платформи като TikTok.

1976 e годината, в която групата представя първия си #1 хит - „Daddy Cool”, покрай който се заражда необикновената им музикална кариера, процъфтяваща през следващия половин век. Известни като героите на диско ерата, няма съмнение защо изданието с най-големите им хитове се нарича "Магията на Boney M." ("The Magic Of Boney M."). То е своеобразен паметник на тази суперформация, тъй като събира съкровищата от целия им каталог и бива допълнено от три нови ремикса.

Балади като „El Lute“ и коледната версия на „Mary's Boy Child“ са включени в албума, както и добре познатото им парче „Rivers Of Babylon“ от 1978 г. Другите им #1 тракове „Sunny”, „Ma Baker”, „Brown Girl in The Ring” и „Rasputin”, а също така „Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday“ и „Belfast“ допълнително обогатяват списъка с песни.

Това не е само музика за цялата година, а такава за цял един живот. Колекцията съдържа три наскоро представени ремикса - „Daddy Cool“ от LIZOT, „Rasputin (Majestic Remix)“, както и добре познатата версия „Sunny (Mousse T. Remix)“. Франк Фариан включва в албума и една неиздавана досега испанска версия на „By Rivers of Babylon”.

Припомняме, че най-заклетите фенове на диското ще могат да чуят и на живо вечните хитове на групата в изпълнение на "Boney M.Xperience" по време на "Spice Music Festival 2022" (5-7 август) в Бургас.

"The Magic Of Boney M." (Special Remix Edition) излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на "Радио 1". А ето и какво по-точно съдържа албумът:

1. Daddy Cool
2. Sunny
3. Rivers of Babylon
4. El Lute
5. No Woman No Cry
6. Hooray! Hooray! It's a Holi-Holiday
7. Rasputin
8. Painter Man
9. Belfast
10. Brown Girl in the Ring
11. Kalimba De Luna
12. Happy Song
13. Still I'm Sad
14. Mary's Boy Child / Oh My Lord
15. Baby Do You Wanna Bump
16. Felicidad (Margherita)
17. Gotta Go Home
18. Ma Baker
19. Sunny (Mousse T. Radio Mix)
20. Rasputin (Majestic x Boney M.)
21. Daddy Cool (LIZOT x Boney M.)
22. Rios de Babylonia
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.