Блага излиза от "Ергенът" тази вечер?

Pinterest LinkedIn +

Благовеста най-вероятно е участничката, която ще отпадне тази вечер от шоуто "Ергенът" по bTV. Поне така стана ясно от анонса за утрешното предаване "Преди обед". Изглежда водещите по невнимание изплюха камъчето, че именно Блага ще гостува в предаването им като поредната отпаднала кандидатка за сърцето на Виктор.

Иначе в предстоящите днес и утре епизоди на романтичното телевизионно приключение "Ергенът" зрителите ще станат свидетели на поредната вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички момичета, с изключение на една, която ще трябва да остане сам-самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

Шестте претендентки ще бъдат разделени на три двойки, които ще приготвят съответно предястие, основно и десерт. Каква ще е изненадата, която Виктор ще подготви на момичетата с появяването си, и каква ще е причината те да искат да съсипят храната, приготвяна цял ден, и да напуснат ресторанта дълбоко разочаровани – отговорът предстои по bTV.
Готвачки в кухнята на Ергенът

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й. Коя именно е тя, как ще реагира на откровението на първия „ерген“ на България и до какъв развой на събитията ще доведе този техен разговор? Дали наистина Благовеста ще напусне шоуто тази вечер? Отговорите на тези въпроси предстоят.

Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дългоочаквания от нея подарък. Вечерният коктейл и този път няма да премине без словесен сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. 

В петък вечер (6 май) Виктор ще „качи“ момичетата на вълнуваща въртележка от емоции с игра на „спийд дейтинг“. След нея дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години. По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им. Дали това няма да й изиграе лоша шега? Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще напусне имението.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.