Крисия победи с емоционално и лично изпълнение в „Като две капки вода“, шега с "Ергенът" взриви публиката

Pinterest LinkedIn +

На крачка от полуфинала участниците в "Като две капки вода" отново изумиха публиката, журито и менторите с невероятните си превъплъщения. В един от най-емоционалните епизоди на шоуто към Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Юлиан Вергов като жури се присъедини и двукратният победител в предаването Рафи Бохосян.

С красиво, докосващо и изключително лично изпълнение Крисия заслужено зае първото място тази вечер. Тя разчувства всички с баладата „Hurt” на Кристина Агилера в тежък житейски момент. Крисия посвети песента на баща си, когото изгуби преди дни. „Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря ви“, сподели тя. „Ти изпълни песента с лична твоя емоционалност, но имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този момент това е впечатляващо“, сподели Юлиан Вергов след представянето.

Още с първото изпълнение за вечерта Дарин Ангелов вдигна публиката на крака. Актьорът откри шоуто в образа на легендата Шер, а след това Хилда Казасян сподели: „Какво начало! Истинско постижение е, че така си направил образа, че дори този вид ти отива. Всеки детайл, целият характер на Шер бяха тук на сцената. Невероятно!“. Втора на сцената излезе Мариана Попова като Мери Джей Блайдж, а в ролята на Боно за романтичното дуетно изпълнение на „One” влезе половинката на певицата – актьорът Веселин Плачков. Той се справи повече от добре с образа, включително и вокално, а журито не пропусна да отбележи химията между двамата.

Есил Дюран остави всички без думи с образа на провокативния Мерилин Менсън, но за съжаление той не й донесе достатъчно точки, за да се изкачи в класирането. Още една певица трябваше да се отдалечи максимално от себе си тази вечер - Анелия имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок гигантите KISS – Пол Стенли.

Алисия плени всички с баладата „Broken-Hearted Girl” на световноизвестната дива Бийонсе. „Много харесвам Бийонсе и обожавам тази песен. Затова дадох всички от себе си да я изпея добре“, сподели певицата. Краси Радков изпита уменията си на още един чужд език в шоуто. Бутонът на късмета отреди на актьора да запее на италиански в образа на емблематичния Тото Кутуньо. „Краси пя от сърце! Много ми харесва колко е сериозен и колко добре се подготвя. Чудесен!“, коментира Димитър Ковачев-Фънки.

Три български песни прозвучаха в предаването тази вечер. Навръх рождения си ден Александър Сано влезе в ролята на Свилен от „Остава“. Изпълнението на „Шоколад“ наблюдаваше от публиката и самият Свилен, който призна: „Много хубаво направи парчето. Имаш страхотен глас и трябва да се занимаваш с музика. Желая ти много успехи“. Руслан Мъйнов получи щедри аплодисменти въпреки нелеката си задача да имитира невероятната Мария Илиева с песента „Остани тази нощ“. Оригиналът на песента е създаден за Лили Иванова. Още една легенда оживя на сцената на „Като две капки вода“. Малко преди финала Моню Монев също изправи публиката на крака с „Жалба за младост“ на легендарния Тодор Колев. 

Тази вечер забавният музикален телевизионен формат поднесе още една изненада на българските зрители – композиторът и изпълнител Рафи Жамакорцян бе гост-звезда на десетия сезон на шоуто. Той влезе по неподражаем начин в образа на Елтън Джон и предизвика възхищение и с признанието, че репертоарът му отдавна е надхвърлил 2 000 песни.

Неочаквано за мнозина, водещите си направиха шега с нашумяло предаване по конкурентна телевизия. Те се подиграха с Церемонията на розата, която е част от излъчваното по bTV риалити "Ергенът". В скеча им, който впоследствие в социалните мрежи беше определен като "гавра", водещите връчиха първата "роза-трендафил" на Хилда Казасян, която каза "Да". Втората роза-трендафил Димитър Рачков връчи на Рафи, който също я прие. Третата роза получи Юлиан Вергов, който на въпроса на Рачков "Ще приемеш ли тази роза от мен?" отвърна: "Всичко бих приел от теб". Водещият пък му отвърна "Много тъпо!" - реплика на прословутата фраза, която "Ергенът" Виктор Стоянов често изрича - "Много мило!".

В края на шоуто бутонът на късмета изненада за последен път този сезон участниците с новите звезди, които ще трябва да имитират на полуфинала следващата седмица. Есил Дюран ще бъде Ела Фицджералд, Алисия ще имитира Бруно Марс, Анелия ще изпее песен на Стефка Съботинова, Краси Радков ще обуе обувките на Горан Брегович, Мариана Попова ще влезе под кожата на Елтън Джон и Джордж Майкъл, Александър Сано ще излезе на сцената като „Депеш мод“, прожекторите ще осветят Моню Монев в образа на Pikotaro, Дарин Ангелов ще трябва да е Тоше Проески, Руслан Мъйнов ще се превъплъти в Лайза Минели, а Крисия ще блесне като Gulsen.
Сподели.