"Black Eyed Peas" пристигат за "Burgas BREEZE Fest" през юли

Pinterest LinkedIn +

"Молец" излиза преди "Black Eyed Peas" на фестивала "Burgas BREEZE Fest"

"Burgas BREEZE Fest" е новото име в българския фестивален живот със силна заявка да се превърне в един от най-големите годишни морски фестивали у нас. Още със своето първо издание "Burgas BREEZE Fest" успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес и да превърне 22 юли в най-очакваната дата това лято!

Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда "Black Eyed Peas" вече са в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа! Очаква се засилен интерес и от съседни държави.

Някои от най-популярните лица на българската музикална сцена също ще вземат участие в едно от най-мащабните музикални събития това лято. Засега организаторите издават само името на група „Молец“, която ще излезе на сцената на фестивала непосредствено преди хедлайнерите "Black Eyed Peas". За най-запалените почитатели на групата ще има и още много специални изненади.

Публиката ще има шанса да чуе както най-новите парчета на "Black Eyed Peas", така и култовите им хитове, оглавяващи световните музикални класации, като "Pump It", "Where Is the Love?" и "I Gotta Feeling". Предстоящият концерт обещава да събере стотици български и международни фенове и да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на "Black Eyed Peas".

Събитието на 22 юли 2023 г. се организира от BPM Events. Брандът работи в партньорство с утвърдени международни промоутъри, между които българският музикален продуцент B-OK. В екипа на организаторите влиза и основателят на "Spirit of Burgas" Иван Вълков.

BPM Events вече е член на сдружението на промоутърите в България – "Сцена Музика", а концертът на "Black Eyed Peas" е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас.

Не пропускайте да изживеете "Black Eyed Peas" на живо това лято!
Очаква се билетите да влязат в продажба на 17.05.2023 г. от 12:00 часа.
Билетите са ограничен брой и може да се запишете на Bilet.bg | Black Eyed Peas - Burgas BREEZE Fest и да получите e-mail при пускането на билети в продажба.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.