"Black Eyed Peas" пристигат в България с брилянтната J. Rey Soul

Pinterest LinkedIn +

Пилотното издание на "Burgas Breeze Fest" ще посрещне големите имена на 22-ри юли 2023 г.

Лято 2023 дава силна заявка да се превърне в едно от най-запомнящите се за фестивалния живот. Специално за пилотното издание на "Breeze Fest" в България за пръв път ще пристигнат големите "Black Eyed Peas". „Акостирането“ им на 22 юли в Бургас е не само специална спирка от световното им турне, но и единствената музикална точка от него в Югоизточна Европа. "Black Eyed Peas" ще излязат на сцената на "Burgas Breeze Fest" в пълния си алфа състав, а към него ще се присъедини и музикалното бижу J. Rey Soul.

Певицата, която ще бъде под прожекторите в Бургас заедно с will.i.am, Taboo и аpl.de.ap, е филипинската перла на екипа. Бързо след първите си изяви за групата тя става едно от най-разпознаваемите музикални лица в световен мащаб. Определено има защо! J. Rey Soul, какъвто е артистичният псевдоним на Джесика Рейносо, е само на 25 години, но с огромен музикален опит зад гърба си. През 2018 г. тя става финалист в предаването „The Voice: Philippines“, където е в отбора на атрактивния член на "Black Eyed Peas" – аpl.de.ap. Още щом я чува за пръв път, рапърът се обръща на треньорския стол и с възхита от гласовите ѝ възможности я приема в своя тим. През същата година J. Rey Soul се присъединява неофициално към бандата, след като става ясно, че Фърги желае да се отдаде на майчинството. През 2019 година J. Rey Soul е поканена като вокалист в световното турне на "Black Eyed Peas", а малко по-късно излиза и общата ѝ песен с групата „Mamacita“. Горещият хит светкавично достига до челните места на музикалните чартове по света и затвърждава J. Rey Soul като официален член на бандата в очите на меломаните.

„Mamacita”, “Pump it”, “Simply the best” и още от големите хитове на "Black Eyed Peas", както и свежите песни от новия им албум ще звучат на живо на 22 юли в България. Българската публика, както и закупилите вече билети фенове от Турция, Гърция и Румъния, са готови да видят уникалната сцена, изградена специално за атрактивното шоу на "Black Eyed Peas". Музикалната сензация „Молец“ ще излезе непосредствено преди американците, а организаторите от "BPM events" обещават и още ексклузивни изненади на пристанище Бургас, които със сигурност ще превърнат "Burgas Breeze Fest" в една от кулминациите на лятото.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.