Били Айлиш зарадва феновете си с нова песен. Вижте клипа!

Pinterest LinkedIn +

На 29 април вечерта, точно в 19:00 ч. наше време (9 am американско време), младата сензация Били Айлиш представи дългоочаквана от феновете нова песен. Парчето, озаглавено "Your power", е 12-ти сингъл от третия албум на 19-годишната певица "Happier Than Ever". Той ще излезе на рождения ден на брат й Финиъс Оконъл (Fineas O’Connell) - 30 юли 2021 г.

Най-запалените фенове очакваха излизането на песента с нетърпение, а веднага след като я чуха, засипаха любимката си с похвали. Много коментари предизвика анакондата, която се появява във видеото. Според някои змията принадлежи на певицата. В клипа опасното влечуго се увива около тялото и врата на Били по същия начин, както е изобразена на една от рисунките й.

Певицата и змията


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.