Били Айлиш изненада феновете си с руса коса

Pinterest LinkedIn +

Тийн звездата Били Айлиш знае как да интригува почитателите си непрекъснато. Огромната й армия фенове с нетърпение очакваше церемонията по връчването на наградите "Грами", тъй като 19-годишната певица беше загатнала, че именно там ще покаже новия цвят на косата си. Мнозина се обзалагаха, че звездата ще обнови стила си с червена или розова коса. 

Последователите й обаче останаха разочаровани, тъй като при раздаването на грамофончетата Били беше все още с емблематичната за нея зелено-черна прическа. Тя получи наградата за запис на годината за парчето си "Everything I Wanted".

Изненадата обаче не закъсня - дни по-късно певицата представи в Инстаграм чисто новия си цвят, който се оказа... класическо русо.

Били Айлиш вече е блондинка

И така, Били Айлиш неочаквано стана блондинка и напомни за началото на кариерата си, когато косата й беше почти бяла. В комбинация с елегантната подстрижка обаче, днес младата певица изглежда като истинска дама.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.