Big Brother вече е старчески дом, номинираните отнасят кофа с кал

Pinterest LinkedIn +

След като Големият брат сътвори куп комични шедьоври в реалити изкуството, едва ли очаквахме нещо, което да ни изненада, но не би.

Четвъртите номинации в Big Brother Family ще бъдат зрелищни, открити, драматични и... откровено унизителни. В специално преобразения двор на Къщата всяко номинирано за изгонване семейство ще трябва да понесе върху главата му да бъде изсипана... кофа с кал. Освен това, те ще трябва да носят до официалното си спасяване/изгонване дървени табели с обвиненията срещу тях.

И за да не решите, че всичко това е върхът на сценичното изкуство, в момента съквартирантите изпълняват мисия, в която са.. облечени като пенсионери със съответните атрибути като пенснета и бастунчета, трябва да ходят прегърбени и нямат право да участват в никакви дейности.

С изхранването, преобличането и прочие е натоварено семейство Господинови в ролята на болногледачи.

Същевременно тайната мисия на силиконовата поп фолк дива Борислава да се задява с половинката на порнозвездата Анджелика - Радо доведе до нечуван скандал в Къщата. Уплашена от евентуалното превземане на територията й, украинката скочи "на нож" и след луд скандал заплаши съперничката си да не доближава и на метри от мъжа й....

И още:

Сподели.