Порнозвездата Анджелика и силиконовата фолк бомба Борислава в пряк сблъсък за оцеляване в Big Brother Family

Pinterest LinkedIn +

Най-горещият скандал в Къщата на Big Brother тази седмица - между украинската порнозвезда Анджелика и новодошлата силиконова попфолк дива Борислава очаквано даде своето отражение и върху номинациите.

Именно семейство Петрови срещу семейство Иванови ще трябва да се изправят един срещу друг в пряк сблъсък за оцеляване в шоуто. 

Така в крайна сметка целта на продуцентите за пореден път бе постигната - тайната мисия русокосата красавица да задява половинката на Анджелика доведе до проява на уникална ревност от страна на последната и, очаквано, до поредната доза сеир за сметка на участниците в нея.

Иначе самите номинации преминаха изцяло в тон с досегашните изяви в шоуто - набедените трябваше да застанат на изпровизиран дървен ешафод, където върху тях да бъде изсипвана кофа с кал (в буквален и в преносен смисъл), след което да изслушат мотивите за "присъдата" и да се окичат с въпросните епитети.

Това само доведе до допълнително напрежение в Къщата, като в крайна сметка съквартирантите вече окончателно се отдадоха на идеята "пази се от всичко и от всеки" и на практическата реализация на популярното парче на Георги Христов "Нямам нужда от много приятели".....

И още:

Сподели.