Звезда, не звезда, барети щурмуваха дома и на Бербо

Pinterest LinkedIn +

Че "Човекът Глас" Красимир Аврамов имаше своите "провинения" към българското общество е факт, но въпреки това показната акция на баретите от МВР, които щурмуваха дома му, дойде малко в повече.

И ако приемем със съответната доза за хумор, че в случилото се има някаква логика, то каква ли е вината на по-малкия брат на футболната ни звезда Димитър Бербатов - Асен, чиято къща също се превърна в жертва на борбата с организираната престъпност.

Домът на по-малко популярния футболист от фамилията е бил обискиран с показна акция на 20 април, дело на Регионалното звено за борба с организираната престъпност в Благоевград.

От местната прокуратура потвърдиха случилото се, но отказаха да разкрият какви точно злоупотреби са очаквали да открият. Според малкото информация, става дума за данъчни документи, което най-вероятно ще рече, че има съмнения за прикрити доходи от страна на семейството.

Другата вероятност е, че като върли фенове ченгетата са бесни на играта, която Бербо показва в Манчестър Юнайтед, но пък като знаем колко слаб сезон изнесе родната звезда, ни съмнява, че ще се прибегне до далеч по-сурови мерки. Дали Бербатови укриват реалните си доходи и ще стане ли и най-популярният ни спортист в последно време жертва на данъчните, ще разберем в най-скоро време...

Сподели.