BG Music Channel отпразнува своя старт с грандиозно парти (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Новата музикална телевизия - BG Music Channel - отпразнува своя официален старт с парти в Sofia Live Club на 7 октомври 2013 г.

Виж снимки от събитието>>

На сцената се качиха Б.Т.Р. и D2, Рафи и Лео, Ангел и Моисей, Криско, Deep Zone, Ice Cream, Кристо и Лора Караджова, Lexus и Били Хлапето, Михаела Филева и VenZy, Графа и Мария Илиева, Любо Киров, дует "Ритон". Кулминацията на вечерта беше изпълнението на специалната гост-звезда Васил Найденов.


"Мисията на BG Music Channel е да обединява, да сплотява и да показва чрез своя ефир всичко, което се е случвало, което се случва и което ще се случва в българската популярна музика.

Да подкрепя и мотивира създаването й, да събере на едно място, под един покрив, всички талантливи български творци, предоставяйки една достойна платформа за популяризирането на българската музика. Надявам се, че всички ние ще успяваме заедно! Надявам се, че BG Music Channel ще успява!”, коментира изпълнителният директор на BG Music Channel и DNK Media Group Денис Касъмов.


BG Music Channel стартира в 00:00 ч. на 1 юни 2013 г. с видеоклипа към емблематичната песен "Моя страна, моя България" на Емил Димитров.

Програмата на телевизията излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULL HD (1920x1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелните и сателитни оператори в цялата страна.

Виж още снимки от партито>>

Сподели.