Beyonce с Колин Фарел, Аманда Сaйфрид и Стивън Тайлър в 3D анимацията Epic

Pinterest LinkedIn +

Мултиплатинените артисти Beyonce, Pitbull и Стивън Тайлър си партнират с актьорите Колин Фарел, Джош Хъчърсън, Аманда Сaйфрид, Азис Ансари (Funny People, I Love You, Man), Джейсън Судейкис и Джони Ноксвил (Jackass), озвучавайки приказните герои от предстоящата триизмерна компютърно генерирана анимация на 20th Century Fox Animation и Blue Sky Studios "Epic", чиято премиера ще се състои на 24 май 2013 г.

Въпреки че вече са известни имената на персонажите, в които всеки от гореизброените ще се превъплъти (по реда им: Кралица Тара, Бъфо, Ним Галуу, Ронин, Нод, Мери Катрин, Мъб, Момба и Мандрейк), засега не е ясно кои от тях ще са от "добрите" и кои – "от лошите".

Резюмиран в едно изречение, сюжетът на Epic е изграден около битката между силите на доброто и злото, които се противопоставят едни на други в тайнствена гора, където момиче на тийнейджърска възраст се телепортира, натъквайки се на най-различни забавни и чудати негови обитатели.

Режисьор на филма, чието работно заглавие бе Leafmen, е Крис Уедж, чието име се свързва преди всичко с лентите Ice Age и Robots.

За Beyonce ролята й в Epic е деветата в кариерата й в киното, която й една от трите й номинации за Златен глобус (за изпълнението й в музикалната драма Dreamgirls от 2006 г.).   

Сподели.