Bendgate Bends Back: Samsung Galaxy Note 4 също се проваля на теста за огъване... почти

Pinterest LinkedIn +

След като разбуни духовете с bending теста на iPhone 6 Plus, чрез който ясно се вижда слабостта на корпуса на новия iPhone, отличаващ се с най-голям екран спрямо всички свои предшественици, Люис Хилзентегер, бидейки абсолютно безпристрастен професионалист и пич, реши да проведе същия тест и със Samsung Galaxy Note 4. Както и да дръпне една дълга реч относно понятието "издръжливост", широките граници, в които то се разглежда от различните производители и потребители, и смисъла на цялото начинание. За какво точно се бори Люис можете да чуете от собствената му уста, ако поназнайвате английски, като изгледате това увлекателно видео. В хода му ще видите какво се случва със Samsung Galaxy Note 4, когато Люис приложи своята титанична сила върху смартфона, докато "ендорсва" Galaxy Note 3 - най-издръжливия на тягата му смартфон. А дали нанесената щета е обратима? Хммм, да видим!

След като разбуни духовете с bending теста на iPhone 6 Plus, чрез който ясно се вижда слабостта на корпуса на новия iPhone, отличаващ се с най-голям екран спрямо всички свои предшественици, Люис Хилзентегер, бидейки абсолютно безпристрастен професионалист и пич, реши да проведе същия тест и със Samsung Galaxy Note 4. Както и да дръпне една дълга реч относно понятието "издръжливост", широките граници, в които то се разглежда от различните производители и потребители, и смисъла на цялото начинание.

За какво точно се бори Люис можете да чуете от собствената му уста, ако поназнайвате английски, като изгледате това увлекателно видео. В хода му ще видите какво се случва със Samsung Galaxy Note 4, когато Люис приложи своята титанична сила върху смартфона, докато "ендорсва" Galaxy Note 3 - най-издръжливия на тягата му смартфон. А дали нанесената щета е обратима? Хммм, да видим!


Сподели.