iPhone 6 Plus се проваля на теста за огъване на екрана

Pinterest LinkedIn +

С 4,7-инчов дисплей за iPhone 6 и 5,5-инчов дисплей за iPhone 6 Plus, новите модели смартфони на Apple са най-големите като размери, произвеждани до момента. Компанията се реши на тази стъпка след дълго отлагане просто защото пазарът (с други думи търсенето на потребителите и предлагането на конкурентите на компанията) го наложи. Продажбите на iPhone 6 и iPhone 6 Plus за първите три дни след пускането им по магазините са рекордни – пласирани са 10 млн. бройки. Но дали партито в Купертино няма да приключи предсрочно, след като стана ясно, че устройствата, разработвани от [Foxconn] Hon Hai Precision Industry Co., Ltd., са по-уязвими заради големия си размер, отколкото някой е предполагал? Някои потребители се оплакаха, че телефонът им се е огънал, след като са го носили в джоба си – без да прилагат допълнителен натиск, като например да седнат отгоре му. Това видео показва резултата от bend теста на Unbox Therapy, при който един брой iPhone 6 Plus бива огънат видимо при натиск единс

С 4,7-инчов дисплей за iPhone 6 и 5,5-инчов дисплей за iPhone 6 Plus, новите модели смартфони на Apple са най-големите като размери, произвеждани до момента. Компанията се реши на тази стъпка след дълго отлагане просто защото пазарът (с други думи търсенето на потребителите и предлагането на конкурентите на компанията) го наложи.

Продажбите на iPhone 6 и iPhone 6 Plus за първите три дни след пускането им по магазините са рекордни – пласирани са 10 млн. бройки. Но дали партито в Купертино няма да приключи предсрочно, след като стана ясно, че устройствата, разработвани от [Foxconn] Hon Hai Precision Industry Co., Ltd., са по-уязвими заради големия си размер, отколкото някой е предполагал?

Някои потребители се оплакаха, че телефонът им се е огънал, след като са го носили в джоба си – без да прилагат допълнителен натиск, като например да седнат отгоре му. Това видео показва резултата от bend теста на Unbox Therapy, при който един брой iPhone 6 Plus бива огънат видимо при натиск единствено с ръце.


Сподели.