Apple - iPhone 6 and iPhone 6 Plus - TV Ad - Health

Pinterest LinkedIn +

Двата нови модела iPhone 6 са създадени по дизайн на Apple Inc. и произведени от [Foxconn] Hon Hai Precision Industry Co., Ltd. Те бяха представени от технологичния гигант от Купертино на 9 септември 2014 година по време на презентацията Apple Live в Ню Йорк едновременно с умния часовник Apple Watch. iPhone 6 се явява директен наследник на iPhone 5S - подобрената версия на iPhone 5, която направи своята премиера точно преди една година. Размерите на двете устройства - iPhone 6 и iPhone 6 Plus - са съответно 4,7-инчов дисплей при 6,9 мм дебелина за флагмана и 5,5-инчов дисплей при 7,1 мм дебелина на корпуса за по-голямата разновидност. Рекламният слоган на iPhone 6 е Bigger than bigger, а акцентът в рекламната кампания пада върху високата производителност на устройствата, съвършения дизайн и уникалния начин, по който могат да бъдат интегрирани в ежедневието на активния спортуващ човек, стремящ се към здравословен начин на живот.

Двата нови модела iPhone 6 са създадени по дизайн на Apple Inc. и произведени от [Foxconn] Hon Hai Precision Industry Co., Ltd. Те бяха представени от технологичния гигант от Купертино на 9 септември 2014 година по време на презентацията Apple Live в Ню Йорк едновременно с умния часовник Apple Watch. iPhone 6 се явява директен наследник на iPhone 5S - подобрената версия на iPhone 5, която направи своята премиера точно преди една година.

Размерите на двете устройства - iPhone 6 и iPhone 6 Plus - са съответно 4,7-инчов дисплей при 6,9 мм дебелина за флагмана и 5,5-инчов дисплей при 7,1 мм дебелина на корпуса за по-голямата разновидност. Рекламният слоган на iPhone 6 е Bigger than bigger, а акцентът в рекламната кампания пада върху високата производителност на устройствата, съвършения дизайн и уникалния начин, по който могат да бъдат интегрирани в ежедневието на активния спортуващ човек, стремящ се към здравословен начин на живот.


Сподели.