Бен Афлек има най-добрата новина за феновете на Батман!

Pinterest LinkedIn +

Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) събра много противоречиви мнения. Всички обаче бяха единодушни – Бен Афлек е фантастичен в ролята на Черния рицар. И явно самият той също е останал доволен, защото вече е написал сценарий за соло филм.

Според The Hollywood Reporter актьорът трябва да участва поне в още два филма – двете части на Justice League (Лигата на справедливостта), но това не изключва възможност да го видим и за четвърти път зад маската. 

"По договор трябва да направи поне Justice League One & Two, така че това са поне три филма с наметалото. Има сценарий, който той е написал, и е страхотна идея за Батман, така че това също е сред вариантите", споделя пред THR един от изпълнителните директори на William Morris Endeavor – Патрик Уайтсел.

Oще през 2015 г. научихме, че Афлек има интерес към самостоятелен филм за Батман, като се говореше, че той ще участва в лентата и ще я режисира. Изглежда носителят на две награди Оскар, включително и за сценарист (Good Will Hunting), е поел и нещата с историята в свои ръце.

Въпреки противоречията с Batman V Superman филмът мина приходи от $500 млн. само за 5 дни и се утвърди като един от най-големите блокбъстъри за годината. И макар че Warner Bros. все още не са дали зелена светлина за сценария на Афлек, е все по-вероятно това да се случи.


Сподели.