Бен Афлек разкри кой злодей ще видим в новия му филм за Batman (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Бен Афлек разбули тайната около мистерията кой злодей от комиксите на DC ще се изправи срещу Batman в новата лента за супергероя. В нея актьорът ще влезе в ролята на човека прилеп, както и в тази на режисьор и продуцент.

Холивудската звезда сподели 27-секунден клип в Instagram, от който разбираме, че в предстоящия филм ще наблюдаваме размазващата сила на Deathstroke. А кого ще видим в ролята? За радост на всички дами, в персонажа ще се превъплъти Джо Манганиело.

Актьорът е известен с ролите си в True Blood (Истинска кръв), Magic Mike (Професия: Стриптийзьор), Sabotage (Саботаж) и др. Това не е и първият сблъсък на Манганиело със света на супергероите. През 2002 г. той участва в Spider-Man (Спайдърмен) на Сам Реми в ролята на Флаш Томпсън.

Героят е създаден от Марв Уолфман и Джордж Перес. Той е наемен убиец, който се появява за първи път в The New Teen Titans 2 още през 1980 г.

Списание Wizard го поставя на 24-то място в класацията на най-великите престъпници за всички времена. Batman и Deathstroke се срещат за първи път на екран през 1991 г., когато мерят сили в невероятно ожесточена битка.


Видеоклип, публикуван от Ben Affleck (@benaffleck) на

Сподели.