Battlefield 3 Back to Karkand DLC излиза през декември

Pinterest LinkedIn +

Първият пакет с добавено съдържание за най-продаваната игра в света в първата седмица на ноември, Battlefield 3, ще се появи през декември, обявиха производителите на FPS поредицата DICE. Озаглавен Back to Karkand, експанжънът ще включва четири карти от Battlefield 2, ремастерирани чрез новия енджин Frostbite 2 - Gulf of Oman, Shargi Peninsula, Strike at Karkand и Wake Island.

В допълнение към това потребителите, готови да дадат $14.99 или съответстващите им 1200 Microsoft Points, ще получат и Conquest Assault – допълнителни задачи, за чието изпълнение ще бъдат възнаградени с ексклузивни придобивки. 

Онези, поръчали предварително Battlefield 3 Limited Edition, вече са си осигурили ваучер за Back to Karkand, който ще могат да използват веднага, щом пакетът се появи на бял свят. Точните дати на издаването му предстои да бъдат обявени, но съгласно договорните отношения между Electronic Arts и Sony, PS3 потребителите ще получат достъп до Back to Karkand седмица преди Xbox 360 и PC играчите.

По данни на Electronic Arts, през първата й седмица на пазара, с копие от Battlefield 3 са се сдобили 5 млн. души (PC версията може да бъде закупена единствено през платформата на компанията – Origin), което означава, че единадесетата игра от Battlefield сериите е най-бързо продаваната игра в историята на EA.

Сподели.