Обявиха следващото DLC за Warhammer 40К: Space Marine

Pinterest LinkedIn +

Следващата порция с добавено съдържание към наличното в оригиналната версия на Warhammer 40,000: Space Marine ще се появи през декември и ще струва 800 Microsoft точки/ $10, обявиха издателите на играта – THQ.

След като го инсталират на своя PC, Xbox 360 или PlayStation 3, играчите ще се сдобият с нов кооперативен (Exterminatus) режим на игра, наречен Chaos Unleashed, под който ще могат да ликвидират както орки, така и единиците на имперската гвардия, влизайки в кожата на Chaos Space Marine.

В пакета ще бъдат включени и три нови мултиплеър карти - Habs Ablaze, Station Tertius and Aquila Canyon), нови трофеи, както и нова вражеска единица - Imperial Sanctioned Psyker. Едновременно с появата на Chaos Unleashed версията на Space Marine ще се актуализира с безплатния Capture the Flag мултиплеър режим, а отделно за 240 Microsoft Points/$3 ще могат да бъдат закупени нови скинове за Salamanders, Alpha Legion, Legion of the Damned и Blood Angel.

Първият пакет с добавено съдържание за играта на Relic Entertainment, която направи своята премиера на 9 септември 2011 г. и до момента е изкупена в над 1.2 млн. копия, се появи миналата седмица. Наречен Exterminatus, той добави опцията за кооперативна игра към първия шутър от трето лице от Warhammer 40K сериите, произведен от Relic. Играта може да бъде закупена за 50 EUR, а също така да бъде тествана предварително чрез наличната демо версия.

Сподели.