Новата песен на Барбара Стрейзънд – политическо послание за Тръмп

Pinterest LinkedIn +

Барбара Стрейзънд за пореден път заявява активна гражданска позиция чрез музиката и стиховете, които пише. Новият й сингъл "Don't Lie to Me" носи силно политическо и социално послание, а към него вече има и клип, който илюстрира идеята. Режисьор е самата певица, която е и първата жена режисьор, отличена с наградата на центъра "Кенеди".

Видеоклипът на "Don't Lie to Me" включва множество кадри от различните протести в САЩ и по света, снимки на президента Доналд Тръмп и части от негови публични речи.

В интервю за "Билборд" неотдавна Барбара Стрейзънд каза :"Това е моят начин на протест за това безпрецедентно време в нашата история".

"Don't Lie to Me" е пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на музикалната легенда, озаглавен "Walls", който ще бъде издаден на 2 ноември.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.