Барбара Стрейзънд пуска нов албум

Pinterest LinkedIn +

Вече излезе новата песен на Барбара Стрейзънд "Don’t Lie To Me", пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на музикалната легенда, озаглавен "Walls", който ще бъде издаден на 2 ноември.

"Walls" e първият албум на певицата, който излиза от 2005 г. насам, с предимно нови авторски песни. Това е и първият социален албум, в който тя прокламира принципите и ценностите, в които вярва, за които говори и се бори през целия си живот.

Чрез красивите мелодии и подтикващи към размисъл текстове албумът синтезира притесненията, стремежите и надеждите на изпълнителката за обществото, в което живеем, за човешките взаимоотношения и общото ни бъдеще.

В допълнение към трите нови авторски песни отличената с награда "Оскар" певица и композиторка записва песни, които са особено близки до сърцето ù. Барбара Стрейзънд дава нова, свежа перспектива на класики като "Imagine" и "What а Wonderful World", стандартът от легендарното творческо дуо Бърт Бакарак и Хал Дейвид – "What the World Needs Now". Предпоследната песен, която Барбара записва за албума, е неостаряващата "Take Care оf This House", създадена от американския пианист, диригент и композитор Ленард Бърнстийн и поета Алан Джей Лернер. 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.