Барбара Стрейзънд издава нов концертен албум

Pinterest LinkedIn +

Новият концертен албум на Барбара Стрейзънд, озаглавен "The Music…The Mem’ries… the Magic!", ще излезе на 8 декември 2017 г.

Новината дойде, след като миналата седмица се състоя премиерата на едноименния документален филм, проследяващ последното турне на иконата, както и подготовката ù за концертния албум. Изпълнителката открехва завесата и разкрива творческия процес при създаването на последния ù много успешен албум "ENCORE Movie Partners Sing Broadway".

Барбара Стрейзънд е най-продаваната изпълнителка за всички времена и единствената жена във вечната класация Топ 10 на най-продаваните артисти с продажби от над 72 милиона копия. Тя е единственият звукозаписен артист с #1 албуми в 6 последователни десетилетия и притежава 51 златни албума, 30 платинени и 13 мултиплатинени. Дискографията ù се допълва от 8 златни DVD-и албума, 6 платинени и 3 мултиплатинени.

Стрейзънд е също филмова и театрална актриса, певица, режисьор, продуцент, сценарист, композитор, дизайнер, фотограф, писател, хуманитарен активист и филантроп. Кариерата ù е белязана от множество постижения и от поредица първи места. Тя е е единственият артист с колекция от награди "Оскар" (2 статуетки), "Тони", "Еми" (5 награди), "Грами" (10 награди, включително за цялостно творчество и наградата "Grammy Legend Award"), 12 статуетки "Златен глобус", Национален медал на изкуствата, както и Орден на почетния легион на Франция и Награда за цялостен принос на Американския филмов институт. 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.