Барабанистът на "Blink-182" се сгоди за Кортни Кардашиян

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът на "Blink-182" Травис Баркър се сгоди за модела Кортни Кардашиян. Музикантът направи романтично предложение на брега на океана в Монтесито, Калифорния, пише "New York Post".

45-годишният Баркър е завел 42-годишната Кардашиян на плаж, украсен с големи бели свещи и стотици рози, а манекенката се е съгласиле да стане съпруга на музиканта. Тя публикува снимки от плажа в Instagram и добави коментар „Завинаги“.

През април Баркър публикува поредица пикантни снимки на Кардашиан в социалните мрежи в чест на рождения й ден. Фактът, че Баркър и Кардашиян се срещат, стана известен през февруари. Отбелязва се, че няколко години преди началото на романтичната си връзка те са били близки приятели.

Баркър е в "Blink-182" от 1998 г.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.