Бар Рафаели събира пари за секс касета в Kickstarter и кандидатства за Webby Awards 2013 (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Топмоделът Бар Рафаели събира средства в мрежата за групово финансиране Kickstarter, необходими й за заснемане на секс касета с нейно участие. С шеговитото видео, заснето по идея на funnyordie.com, Бар демонстрира отличното си чувство си за хумор и попада сред номинираните за Webby Awards 2013.

"Работя като модел и актриса, за да си плащам сметките, но имам нужда от помощта ви, за да осъществя истинската си мечта - искам да се снимам в секс касета", представя своя мним Kickstarter проект сладката Бар, която освен като една от бившите сериозни приятелки на холивудската звезда Леонардо Ди Каприо стана световноизвестна и с участието си в скандалната реклама на Go Daddy, излъчена по време на шампионата Super Bowl 3013.

"За да няма недоразумения, уточнявам, че става дума за касета, на коята аз ще правя секс с някой пич. Ще правим секс в много и различни пози поне няколко часа. Знам какво си мислите: "кой ли пък ще иска да гледа това". Самата аз се чудя...

Но се надявам, че ще се намерят няколко заинтересовани. Пък и наистина съм добра в тази работа", нарежда неустимата блондинка, чието хумористично видео попада сред десетте номинирани в категорията Comedy: Individual Short or Episode.

Наградите Webby, известни още и като "интернет Оскари", са най-старото отличие, връчвано за постижения в интернет от Националната академия за дигитални изкуства и наука (The International Academy of Digital Arts and Sciences) в САЩ. Многобройните категории, в които биват отличавани най-добрите, са свързани с уебсайтове, интерактивни реклами, мобилни приложения и онлайн филми и видеа.

Във всяка от категориите се излъчват по двама победители, единият от които е фаворит на публиката, избран чрез онлайн гласуване (Webby People’s Voice voting), а другият - на журито, в чийто състав влиза и световноизвестният музикант и член на Академията Дейвид Бауи, както и създателят на Instagram Кевин Систром.

В 17-тите годишни награди Webby с най-много номинации (17) и съответно най-големи шансове за победа е компанията Nike, следвана от Google, HBO и The New York Times с по 12.

Сред номинираните знаменитости освен Бар Рафаели са носителят на Оскар Том Ханкс и колежката му Лина Дънам.

Онлайн гласуването на публиката ще приключи на 25 април 2013 г., победителите ще бъдат обявени на 30 април, а официалната церемония за връчване на наградите ще се състои на 21 май и ще бъде излъчена в интернет ден по-късно.


Сподели.