Българският филм "Шестият ден" с по-ранен дебют поради голям зрителски интерес (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Поради големия зрителски интерес новият български трилър "Шестият ден" излиза на голям екран месец по-рано, съобщават от екипа на продукцията.

Новата дата е 15 ноември 2013 г., а в главните роли ще видим Ивайло Драгиев, Костадинка Аратлъкова, Анжела Недялкова, Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански, Милена Николова–Миленита и др.

Филмът разказва историята на Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче.

Провокиран от бързо пламналата любов, Крис решава да се премести при момичето в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги.

"Шестият ден" е първият български филм от последните 20 години, в който има заснети кадри на височина над 2700 м. Част от зимните снимки във филма са правени на връх Тодорка в Пирин. Режисьор на лентата е Владислав Радев.


Сподели.