Калин Врачански и Симеон Лютаков с роли във втори сезон на "Дървото на живота"

Pinterest LinkedIn +

Калин Врачански и Симеон Лютаков се присъединяват към актьорския състав на българския исторически сериал "Дървото на живота", който се завръща с втори сезон в ефира на TV7 на 22 септември.

Врачански влиза в образа на мистериозен геолог, пристигнал от Виена във Видин в търсенето на ценни руди. Цигарата не слиза от устата му, а героят му не се разделя с още по-мистериозната си кожена чанта.

Симеон Лютаков пък ще изиграе ролята на френски офицер от т. нар. колониални полкове, военнопленник от сраженията на "кота 1050" в Македония. Произлиза от богато семейство, винаги е живял охолно, във Видин също се радва на лукс.

Галантен, отговорен, с богато чувство за хумор, човек на честта, неговият живот, също като този на героя на Калин Врачански, ще се промени след срещата му с една жена.

Заснети са вече първите сцени с двамата актуални български актьори, които зрителите ще видят още в началото на втори сезон. Към сериала с роли ще се присъединят и други български таланти, чиито имена тепърва ще бъдат обявени.

Сподели.