Български музикални и ТВ звезди - водещи в ефира на радио Fresh

Pinterest LinkedIn +

Каризма, Графа, Явор от Gravity Co., Свилен от Остава, Савина, Любо от ТЕ, Мария Илиева и други хитови български изпълнители и известни лица от телевизионния ефир ще бъдат водещи в ефира на радио Fresh на 6-ти, 7-ми и 8-ми май.

Поводът за това е десетият рожден ден, който частната национална радиомрежа навършва на 6-ти май.

Галя и Миро от Каризма ще будят слушателите в сутрешния блок „Абсолютно Фреш”, заедно с водещите Анна-Мария и Даниел. Явор от Gravity Co. и Светла Иванова ще представят хитовете от двете класации на радиото. Орлин от Каффе и Савина ще изпълняват музикални желания в предаването за слушателски хитове “Джубокс”, Свилен от Остава и Любо от ТЕ ще гостуват в сутрешното уикенд–предаване, Галя от Сатен и Графа ще задават въпроси в следобедът на 6-ти май.

Всички те ще разкажат и представят в ефира на Fresh най-новите си хитове или проектите, над които работят в момента. Свилен от Остава ще сподели подробности за турнето им в Германия и Австрия, Явор от Gravity Co. – за концерта им в НДК, Галя – за балетната си школа, Каризма – за клипа към новата си песен, а Орлин от Каффе – спи ли спокойно преди конкурса Евровизия.

Светла Иванова пък ще разкрие подробности около факта, че е първата българска изпълнителка, чиято песен - Мr.DJ (remix) - ще се завърти по европейската музикална телевизия Viva.

За да отбележат рождения ден на музикалното радио Fresh, водещите са направили кавъри на хитовете, актуални в момента. Те ще се завъртят в ефир между 2-ри и 5-ти май. Част от тях ще участват и в предаването „Семейни войни” на 6-ти май, както и в „Чай” на 8-ми май.

От радиото са приготвили специални новинарски емисии, които ще изчетат Иван и Андрей от “Сблъсък”, „Господарите на ефира” - Зуека и Димитър Рачков, Гала, Део и Дидо от „Семейни войни” и Мартина Вачкова.
Сподели.