"Господари на ефира" търсят заместнички на адреналинките Теди и Ени

Pinterest LinkedIn +

Конкурс за нови адреналинки обявиха от "Глобал вижън", продуценти на предаването "Господари на ефира". Новите момичета ще се настанят от септември на местата на любимките на публиката Теди и Ени, съобщава Dir.bg.

"Сменяме ги, защото това е схемата и в италианския вариант на предаването, така е и по-интересно" - казват пред Life.dir.bg от Глобал вижън. - "Бъдещите творчески планове" на тъмнокосата адреналинка Ени, която учи в НАТФИЗ, са да се реализира като актриса, а русокосата Теди ще навлезе в сериозните води на политологията. И двете красавици ще участват в избора на новите балерини на "Господари на ефира".

В условията за конкурса, публикувани на сайта на предаването се казва, че момичетата трябва да бъдат на възраст между 17 и 27 години и да притежават силно изразено чувство за хумор.

"Необходимо условие е и да имат привлекателен външен вид, както Теди и Ени. Не е важно дали са блондинки или брюнетки, важното е да се чувстват адреналинки и да искат да станат такива. Те сами трябва да изберат музиката, с която ще се представят на конкурса. Тя трябва да е дълга не повече от 30 секунди и да носят CD , на което е записана. В техен плюс е ако парчето е модерно и актуално."

Между 7 и 11 юни 2005 г. в гр. София ще се проведе предварителен кастинг. Одобрените кандидатки ще вземат участие в едно от 16-те предавания, които “Господари на ефира” ще заснеме през месец юли на българското Черноморие.
Сподели.