Подготвят продължение на "Alien Vs. Predator"

Pinterest LinkedIn +

Продължението на "Пришълецът срещу хищникът" (Alien vs. Predator) е в пред-продукция и най-вероятно ще бъде съсредоточен върху битка в нашия свят.

Това е казал за SCI FI Wire Том Ротман (Tom Rothman) - съпредседател на 20th Century Fox Film, на церемонията на Saturn Awards, състояла се на 3 май в Лос Анджелис.

"Ние ще направим продължението - това е сигурно. "Пришълецът срещу хищникът" беше мега успех" - е казал Ротман (изпълнителен продуцент на "Денят след утре", "Телефонна клопка", "Специален доклад", "X-Men" и др.) в интервю, преди да получи наградата за цялостен принос на Академията на научно-фантастичните, фентъзи и хорър филми.

"В новия "Пришълецът срещу хищникът", те най-накрая наистина ще дойдат в нашия свят" - продължава Ротман. Предишните истории за пришълците и за хищниците се случваха в бъдещето, а противопоставящата ги "Пришълецът срещу хищникът" бе ситуирана в отдалечена локация в Антарктида, и все пак в наши дни.

Бъдещата продукция, ще запълни празнотите между всички филми и ще обедини двата хорър франчайза (експлоатирани от филми, компютърни игри, книги, комикси и мърчандайз). По повод връзката на персонажите с терористите, която е заложена в много тълкувания, Ротман със смях репликира: "Да, те винаги са били терористи, но само метафорично".

Сподели.